Kirjautuminen

Olet täällä

Vuoden ankein päivä

Käyttäjän saska kuva

(Internetistä kaapattua)

Taas se on edessä. Joulu meinaan.

Aikuisilla on Juhannus, mutta Joulu on selkeästi lasten juhla. Mikään ei ole sen hienompaa kuin Joulun viettäminen lasten kanssa. Seurata sitä odotusta siitä, mitä niissä paketeissa oikein on. Tuntea antamisen ja onnistumisen tunnetta siitä kun näkee lapsen ilon.

Kaikille Joulu ei kuitenkaan ole ilon päivä. Jouluun latautuu paljon odotusta ja joskus tunteet purkautuvat väkivallaksi. Näin käy ikävä kyllä todennäköisesti joissain perheissä tänäkin Jouluna. Sääliksi käy näitä perheitä. Ja erityisesti näiden perheiden lapsia

Omaan Jouluuni ei liity odotusta. Ei ole kuusta eikä joulukoristeita. En oikein osaa viettää Joulua ilman lapsia. Muut päivät ovat helpompia kestää, mutta kun kaikki muut tuttuni kerääntyvät viettämään Joulua perheen kesken tunnen itse jotenkin ulkopuoliseksi. Haluan vain Joulun olevan nopeasti ohi.

Jos sinulla sattuu olemaan tuttuja/ystäviä, jotka syystä tai toisesta joutuvat viettämään Joulunsa ilman lapsiaan niin ei varmaankaan olisi haitaksi muistaa näitä ihmisiä. Vaikkapa esimerkiksi muutaman minuutin puhelulla tai tekstiviestillä jolla kerrotte heidän olevan tärkeitä ja rakkaita ihmisiä.

Tällä saatatte pelastaa Joulun joillekin, joille Joulu ilman lapsia on VUODEN ANKEIN PÄIVÄ.