Kirjautuminen

Käyttäjän jygeadmin kuva

Ajat muuttuvat

Jotain hassua on tulossa: Sivusto päivittyy 1.1.2018 tai ennemmin.

 

 

 

 

Käyttäjän jyrki kuva

Sotemittarit, fake-news ja kehittäminen

Lisäys 20171010: Koska tästä näyttää tulevan selitysten ja selvitysten jatkumo/ketju, kerrottakoon että allaoleva on koostettu asiaan liittyvistä avaintapahtumista siten että oleellinen juoni säilyy läpinäkyvänä mutta lukijaa ei toivon mukaan kyllästetä jorinalla.

Käyttäjän saska kuva

Se siitä lapsen oikeudesta

(internetistä kaapattua)

 

Laki lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta määrittelee tapaamisen lapsen oikeudeksi. Kyseessä on lapsen oikeus, ei velvollisuus. Kun lastenvalvoja leimaa tapaamissopimuksen tai tuomari tuomitsee tapaamisoikeuden, tulee tapaamisoikeudesta virallisesti lapsen edun mukainen oikeus. Selvää tähän saakka.

 

Käyttäjän saska kuva

Huoltoriidan käsittely ei vastaa oikeustajua

(internetistä kaapattua)

Ennen luulin ymmärtäväni mitä tarkoitetaan esimerkiksi lapsen kasvun ja kehityksen tukemisella. Tai ainakin minulla oli siitä mielikuva. Samaten minulla oli mielikuva hyvästä vanhemmuudesta. Lapsen edun osalta on myönnettävä, ettei se ollut selvää ennen huoltoriitaa, mutta sen kokeneena voin todeta, ettei se ole selvää minulle nytkään. Eikä taida olla monelle muullekaan. Viranomaiselle ilmeisesti kaikkein vähiten.

Käyttäjän saska kuva

Kumpi vanhempi haluaa oikeasti selvittää asiat?

(internetistä kaapattua)

Kun huoltoriita päätyy oikeuden ratkaistavaksi on päätöksen perusteena oltava lapsen etu. Helppo homma. On siis vain tiedettävä mikä on lapsen etu. Mikä tässä voisi mennä pieleen?

Koska lapsen edun katsotaan olevan yksilöllinen kunkin lapsen tilanteen osalta on tuo tilanne siis selvitettävä. Tähän tuomioistuin käyttää apuna olosuhdeselvitystä. Tämä onkin se vaihe missä homma alkaa viimeistään kusemaan.

Sivut

Subscribe to jyge.fi RSS