User login

You are here

Rekisteröinti

Rekisteröityminen jyge.fi -sivustolle

Hei kulkija, voit rekisteröityä sivustolle ja päästä käsiksi koko sivuston materiaaliin (mm. pornovideot ja alastonkuvat).

Rekisteröityminen ei ole enää automaattista koskapa ystäväni Koreasta, Kiinasta ja Azerbaitsanista niin halusivat. Spämmiä tuli liian paljon enkä kokenut tuntevani ketään kenenkä nimi oli fQwkk2hz@hotmail.com tai vastaavaa...

Siispä nyt rekisteröinti onnistuu siten että soitat tai tekstiviestaat minulle sähköpostiosoitteesi ja haluamasi tunnuksen. Ne luodaan sitten hetimiten ja kirjautumalla sisään, pääset käsiksi aineistoon.

Numeron löydät numerotiedustelusta tai omasta puhelimestasi.

 

Registering to jyge.fi -site

Howdy stranger, you may register to this site and get access to full material of this site (including pornvideos and nude photos).

Registering is no more automatic process as my friends from Korea, China and Azerbaitsan so wanted. Too much spam and I did't feel I know anyone who's name was fQwkk2hz@hotmail.com for example...

So now you can register by calling or texting me your email and username you'd like to have. I'll create the account asap and you'll get into material.

Number to use you can find from regular directory (call 118, 020202 or something) or from your own phone.