User login

You are here

Note to myself

jyrki's picture

Dido

Nyt kun käräjäoikeuden pöly on arvatenkin jo laskeutunut, olen päättänyt avata sivuston taas uudelleen.

Valitettavasti jouduin estämään hakukoneiden indeksoinnin sivustosta aikanaan jotta asia "ei saisi suurta julkisuutta tai jopa tuottaisi minulle taloudellista hyötyä".

Vaikka tuo varotoimi aikanaan tehtiinkin, onnistui joku tavoitteessaan ja maksoin pari vuotta kestäneen esitutkinnan jälkeen taiteellisesta vapaudestani ymmärtääkseni kohtuuhinnan. Summalla näet saa melkein neljäsosan Hesarin etusivusta. Yhdelle päivälle. Sillä julkaisee nipin napin pienen omakustanteen tai käräjöi huoltoriitaa pari kolme kuukautta. Mittakaava siis merkittävästi suurempi kuin esim. Susan Ruususella aikanaan mutta aavistuksen kevyempi kuin pihallaan autoharrastava keräilijä.

Oikeus päätöksessään käski tuhoamaan kirjoitukset. Tämän takia en ko. kirjoituksia saa esitellä ja niitä voi enää vain tiedustella minulta henkilökohtaisesti.

Onneksi samalla linjattiin asioita, eikä maailmasta proosaa tai sen ideoita voi pyyhkiä pois kukaan.

Myönnän että tuntui pahalle. Maailmassa on virhe ja selväksi tullee se että kusettamalla kusee ennenpitkää vain omille säärilleen. Mitä ikinä tuo kielikuva kertoneekaan ja mihin eläimeen se viitanneekaan.

Done

Henkisessä pajassa on vasara takonut ja ahjo puhkunut bittejä jonoon. Parisataa vuotta sitten olisin varmaan ilmaissut että sulkakynäni on hypellyt vikkelästi ja kankaani ovat täyttyneet maalista. Parikin nettisivuprojektia on työntymässä ulos ensi vuoden keväällä. Teema noilla jonkinverran henkilököhtainen toki mutta selkeästi yleisen tilauksen omaava.

Olen toiminut eroisien kesken vertaistukena nyt kolmisen vuotta ja on ilmeistä että paljon ikäviä elämänkohtaloita syntyy Suomessa viikoittain kun sinänsä hyviä vanhempia ajautetaan tietämättömyyden turvin kohti asennevammautuneen järjestelmän perverssiä tahtoa. Kyse on useammastakin väljästä termistä joille on irtonaisia määritelmiä mutta ei juurikaan keskitettyä ja virallisen tunnustuksen omaavaa tietolähdettä.

Näitä termejä ovat mm. vieraannuttaminen, huoltokiusaaminen, viranomaisvieraannuttaminen, lapsen henkinen pahoinpitely.

Mikäli koet että sinulla on annettavaa aiheen tiimoilta, ehdit varmasti mukaan. Sähköpostini myötäkuuntelee ja puhelin vastaa.

Todo

Lumityöt pitäis tehdä ja rustata vaimolle runo. Ei muuta.